Site icon Ajanda İstanbul

İstanbul’da ‘Sokakta Sanat Var’ etkinlikleri bu haftasonu da hız kesmeden devam ediyor

İBB tarafından İstanbul’un dört bir yanında gerçekleştirilen ücretsiz kültür-sanat etkinlikleri bu haftasonu da hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul’un fahiş meydanlarından köylerine kadar tüm koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yaz etkinliklerinin bu haftasonu programı da dolu dolu. Hem çocukların hem de yetişkinlerin bir arada keyifle vakit geçirebileceği etkinlikler kültür-sanat dolu günler vaat ediyor.

Hem çocukları hem yetişkinleri sanatla buluşturmayı ve İstanbul’un tüm meydanlarına, köylerine ve mahallelerine kültür sanatı yaymayı hedefleyen İBB’nin etkinlikleri bu hafta sonu Gülhane Parkı, Maçka Habitat Parkı, Beykoz Çayırı, Şile Maşatlık Parkı, Küçük Çamlıca Korusu, Kemerburgaz Ormanı ve Şişli Maçka Parkı’nda düzenlenecek. Etkinliklerde konserler, çocuk ve yetişkin tiyatrolarının yanı sıra çocuklar için atölye çalışmaları ve eğlendirici etkinlikler yer alıyor.

Çocuklara yönelik pek çok gösteri ve etkinlik ile yollara çıkan gezici sahne “Sahnebüs”de 17 Ağustos Pazartesi günü Arnavutköy/Boyalık Köyü ve 18 Ağustos Salı günü Arnavutköy/Hadımköy 3.Etap Konutları’nda çocuklarla buluşacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayı boyunca İstanbulluları kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmayı sürdürecek.

İBB’nin hafta sonu etkinlik programı;

14 AĞUSTOS CUMA

15 AĞUSTOS CUMARTESİ

GÜLHANE PARKI

BEYKOZ ÇAYIRI

BÜYÜKADA YAZ KONSERLERİ

16 AĞUSTOS PAZAR

K.ÇAMLICA KORUSU

ŞİŞLİ MAÇKA PARKI

GÜLHANE PARKI

KEMERBURGAZ KENT ORMANI

  1. SUFLE KONSERİ SAAT: 19.00-20.00
  2. YILMAZ MENGÜŞ KONSERİ SAAT:20.30-22.00

SAHNEBÜS

Please follow and like us:
Exit mobile version